Доставка на инертни и строителни материали

Доставка на инертни и строителни материали

Фирма ДИВЕЛ извършва доставки на инертни и строителни материали по ваш избор. Например може да разчитате на нас за доставка на пясък, чакъл, плодородна почва (хумус), бетон, бетонови изделия, трошен камък, композитни материали, баластра и много други. Нашата професионална техника е на ваше разположение.

Ние се гордеем с нашите служители. Те са истински професионалисти в своята професия. Нашите любезни шофьори ще ви доставят инертни или строителни материали, където пожелаете и когато пожелаете. Гарантираме непрекъсната ангажираност към вас -нашите клиенти, за да повишим качеството на извършената от нас услуга.  Ако не сте сигурни точно какво ви трябва, нашият експертен екип винаги е на разположение, за да ви посъветва. Освен това поддържаме високи нива на запасите си с инертни материали, за да може да извършваме доставки в рамките на същия ден, разполагаме и достатъчно транспортни средства за това. Предлагаме също наем на самосвал, челен товарач както и на контейнери за строителни отпадъци.

Повече от 20 години помагаме на строители, архитекти и дизайнери да осигурят нужните си строителни продукти и материали. Нашият силен екип за продажби е променил пазара във всички аспекти, вдигайки летвата за нашите конкуренти. Не се колебайте, обадете ни се или направете запитване в сайта, ние ще ви предложим най-добрата оферта.

НАПРАВЕТЕ ЗАЯВКА ЗА ДОСТАВКА НА ИНЕРТНИ И СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

За да заявите доставка на инертни и строителни материали, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 0888 888 002
Call Now ButtonОБАДИ СЕ СЕГА