Доставка на контейнери за строителни отпадъци

Доставка на контейнери за строителни отпадъци

Предлагаме на своите клиенти гъвкави условия в кратък и дългосрочен план, престой на контейнерите без определено време за напълване, фиксирани цени, ясни условия и начин на плащане.

Всички контейнери се разтоварват в лицензирано сметище. В цената се включва такса смет,  доставка и престой.

Контейнери за извозване на отпадъци

При ремонт и строителство, неизбежно ще имате нужда от контейнер за извозване на отпадъци. Той е много полезен, защото чрез него вие премахвате, отпадъчните материали, които се появяват при ремонта на сграда, събаряне, озеленяване и така нататък. Това е изключително удобна, лесна и бърза за заявяване услуга на достъпни цени.

Не е нужно да хвърляте строителни отпадъци в контейнерите за битови тайно нощем, както някой наши клиенти са ни споделяли, преди да открият нашите услуги. Припомняме ви, че това е забранено и ако ви хваната ви очаква солена глоба. Не губете време и излишни усилия в подобни дейности, просто ни се обадете и ние ще ви доставим контейнер по ваш избор.

Големината / дължина, ширина и височина/ е според мястото на поставяне, ние разполагаме с идеалните за вас. Когато се напълни този контейнер, се натоварва на наш камион, за да може отпадъците да се изхвърлят и отново се връща на заявеното от вас място. Ние можем да ви доставим контейнери за строителни отпадъци, които да са до вас по време на целия ремонт, а когато се напълнят е нужно само едно обаждане и нашите служители веднага ще реагират

Наемане на контейнер за строителни отпадъци

Първо трябва да се уверите, че мястото на което смятате да поставите контейнера е максимално близо до вас, защото така ще ви е по-лесно при изхвърлянето на отпадъците, но трябва да има и възможност за заход на камиона за превоз. Освен това проверете дали няма забрана от общината за поставяне на контейнер там, тъй като например ако е синя зона, ще трябва да си платите допълнително за мястото на поставяне.

Ние сме лицензирани в извозването на строителни отпадъци до разрешени за целта сметища. Нашите контейнери отговарят на изискванията на местните власти , свързани с обозначенията, осветлението, а служителите ни ще ви посъветват на място и за позиционирането им.

Важно е да се следи, контейнерът да не е прекалено препълнен, не трябва да има голям връх. Тъй като има опасност при повдигане да паднат част от отпадъците, но това лесно може да бъде преценено от вас.

Контейнерите са с различна големина, моля обадете ни се за допълнителна информация.

ЗАЯВЕТЕ КОНТЕЙНЕР ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

За да заявите доставка на контейнер за строителни отпадъци, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 0888 888 002
Call Now ButtonОБАДИ СЕ СЕГА