Извънгабаритен транспорт

Извънгабаритен транспорт

Превоз на извънгабаритни товари с разрешително от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) в цялата страна. Извънгабаритните транспортни проекти изискват уникални транспортни решения и транспортна техника. Ние от ДИВЕЛ знаем това и разполагаме с всичко необходимо за транспорт на извънгабаритни товари.

Извънгабаритен транспорт от фирма ДИВЕЛ

Превозът на извънгабаритени товари е изключително сложна и прецизна задача. Задължително е при всеки извънгабаритен транспорт да изготвим разрешително от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) и да координираме нашия маршрут и действия с тях. Фирма ДИВЕЛ извършва само лицензирани извънгабаритни транспортни дейности, както в България, така и в Европа.

ДИВЕЛ ПСТ ООД се е доказала в превоза на тежки и необичайни товари. Смеем да твърдим, че сме професионалисти в превоза на извънгабаритни товари. Нашите специализирани камиони, ремаркета и кранове са на ваше разположение. Предлагаме превоз да тежка строителна техника, необичайно големи товари, машини и др.

За да се гарантира, че всеки тежък транспорт, който поемаме се изпълнява по най-високите стандарти, ние спазваме всички изисквания на АПИ и пътна полиция.

ГАЛЕРИЯ

НАПРАВЕТЕ ЗАЯВКА ЗА ИЗВЪНГАБАРИТЕН ТРАНСПОРТ

За да заявите извънгабаритен транспорт, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 089 73 00000
ОБАДИ СЕ СЕГА