Изкоп на канавки

Изкоп на канавки

Разполагаме със 7 броя кофи за изкоп на всякакъв вид канавки

Изкопни на канавки

Фирма Дивел ПСТ ООД предлага професионална услуга за изкоп на канавки..

За малки, къси канавки можете просто да вземете лопата и да започнете да копаете, но изкопаването на дълбок изкоп за канализационни инсталации (ВиК) или други проекти обаче изисква специална техника и познания. Планирайте вашия проект предварително, за да завършите всяка фаза безопасно и успешно. Ето и някой по-важни стъпки, които трябва да направите при планиране на изкоп за канавка:

  • Проверете, дали имате законното право да копаете по маршрута на вашата канавка;

  • Планирайте маршрут, който причинява минимални щети. Отделете малко време в етапа на планиране, за да намерите план, който отговаря на вашите нужди, избягва линиите за комунални услуги и минимизира щетите. С внимателно планиране, материалите, които купувате, ще са достатъчни, за да завършите канавката си и няма да се налага да променяте плана си, след като започнете да копаете. Дървета, храсти и други растения могат да пострадат или да бъдат премахнати, тъй като при изкопни работи може да се повредят корените им. Пътищата, тротоарите и конструкциите могат да се сринат, ако са подкопани, особено при избор непрофесионалисти за изпълнение на проекта.

  • Преместете малките растения по пътя на изкопа, които искате да запазите. Те могат да бъдат изкопани внимателно за презасаждане на ново място.

  • Определете дълбочината, която вашият проект изисква. Това е важен фактор при избора на оборудване за изкопни работи и строителни материали.

  • Обадете се на фирма Дивел ПСТ ООД, за да изпълни вашите желания и да ви даде необходимите съвети, за правилно изпълнение на изкопа за канавка.

Мисията на фирма Дивел ПСТ ООД е да осигури възможно най-високо качество на услугите си. Ние постигаме целите си поради почтеността на нашите служители, ангажираността ни към безопасността, солидната трудова етика и внимание към околната среда. Работата ни винаги е на ниво,  за да продължим да бъдем предпочитаната фирма за изкопни работи. Ние гарантираме качеството, спазване на срокове и спазваме определения бюджет, отговаряме дори надхвърляме очакванията на нашите клиенти. Нашето обещание към вас, е че ще бъдете удовлетворени от всеки изпълнен от нас проект. Обещаваме да осигурим изключително обслужване на клиентите си и да покажем изключителни резултати.

Галерия

ЗАЯВЕТЕ ИЗКОП НА КАНАВКИ

За да заявите изкоп на канавки, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 089 73 00000
Call Now ButtonОБАДИ СЕ СЕГА