Направа на шкарпи

Направа на шкарпи

Изкопни дейности направа на канавки на шкарпи, дренажи, канализации.

Ако търсите начин да добавите някои нов декоративен елемент към озеленяването на вашата градина, като например градинска стена, подпорни стени, шкарпи може да се обърнете към нас. Служителите на фирма Дивел ПСТ ООД ще ви помогнат да решите, какво ще е най-добре за вашата градина. Чрез използване на различни видове материали, които се предлагат от нас, вие може да разнообразите зелените си площи. Ние предлагаме изливане на бетонови шкарпи, а също така може да ви предложим и други продукти като естествен камък, които могат да се използват за всички видове градински и подпорни стени.

Поддържащите стени често се използват, за да се подчертае ключова област в цялостния генерален план на даден обект. Системите от естествени камъни или бетонови стени осигуряват стабилност на структурата.

Мисията на фирма Дивел ПСТ ООД е да осигури възможно най-високо качество на услугите си. Ние постигаме целите си поради почтеността и професионализма на нашите служители, ангажираността ни към безопасността, добрата трудова етика и внимание към околната среда. Работата ни винаги е стриктно изпълнена,  за да продължим да бъдем предпочитаната фирма за изкопни работи. Ние гарантираме качеството, спазваме сроковете и определения бюджет, отговаряме дори надхвърляме очакванията на нашите клиенти. Нашето обещание към вас, е че ще бъдете удовлетворени от всеки изпълнен от нас проект. Обещаваме да осигурим изключително обслужване на клиентите си и да покажем изключителни резултати.

Галерия

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 0888 888 002
ОБАДИ СЕ СЕГА