Пътно строителство

Пътно строителство

Разполагаме с тежка техника за изграждане и ремонт на пътища

Транспортът и мобилността са ключова част за развитието на модерното общество. Пътищата трябва да бъдат трайни и безопасни, в противен случай представляват опасност не само за хората, но и за околната среда. Неправилното пътно строителство води до увеличаване на разходите за ремонт. Пътищата са изложени на различни (екстремни) условия, не е лесно да се конструират и поддържат силни и трайни пътища. Също така, трябва да се обърне внимание на качеството на компонентите на пътната настилка, особено на битума. Качеството може да варира в широки граници, затова не рискувайте при избора на фирма за пътно строителство – обърнете се към Дивел ПСТ ООД.

Нашите пътно-строителни услуги ще ви да реализирате проекта си. Ние работим съгласно действащата нормативна уредба и ще преценим  от какви материали да бъде настилката по отношение на очакваните товари и климата в района. Ние сме лицензирани и имаме необходимото оборудване за тестване и оценка на експлоатационните характеристики и дълготрайността на пътните материали и продукти.

Служителите ни спазват стриктно мерките за безопасност и заложените в проекта дейности. Те са специално обучени и имат богат професионален опит в пътното строителство. Така, че не се колебайте при необходимост от изграждане на нов път, нова пътна настилка – изберете фирма Дивел ПСТ ООД.

Галерия

ЗАЯВЕТЕ ИЗКОП НА КАНАВКИ

За да заявите изкоп на канавки, моля свържете се с нас

ПОЗВЪНИ СЕГА – 089 73 00000
Call Now ButtonОБАДИ СЕ СЕГА